Για αχαριστία έκανε λόγο σε συνέντευξή του πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξή του, στην οποία είχε μιλήσει για τους συνεργάτες του στην πετυχημένη σειρά «Στο Παρά Πέντε» χωρίς, ωστόσο να κατονομάσει ότι κάποιον. 

«Ότι και ευχαριστώ δεν είπαν και με πλήγωσαν και με στεναχώρησαν. Μου κόστισε πολύ! Το κουβαλάω μέσα μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Δεν θα το συγχωρήσω και ποτέ. Όταν ένας άνθρωπος σε δύσκολη στιγμή σου δεν είναι εκεί, τι να το κάνεις αν σε 10 χρόνια έρθει και σου πει «Ξέρεις, τώρα μπορώ να είμαι δίπλα σου». «Ε, καλά, τώρα έχω βρει άλλους να είναι δίπλα μου. Σε κάποιους ανθρώπους νιώθω ότι έδωσα πάρα πολλά, νιώθω ότι άλλαξε και όλη τους η ζωή. Για κάποιους μπορώ να το πω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καπουτζίδης.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραχώρησε συνέντευξη στη Real Life και ούσα συνεργάτιδα του ηθοποιού «Στο Παρά Πέντε», ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του. Η ηθοποιός ούτε θέλησε να σχολιάσει άλλα και ούτε να απαντήσει σχετικά. 

Υπήρξε μια ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη για αχάριστους «Στο Παρά Πέντε» που κάνατε μαζί.

Σε παρακαλώ πολύ, δεν θέλω να πω τίποτα γι’ αυτό. Το παραμικρό. Σε παρακαλώ πάρα πολύ.

Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω, αφού ανήκεις στη δυνατή παρέα του «Παρά Πέντε» και έγινε αυτή η δήλωση που συζητιέται έντονα εδώ και μέρες.

Εσύ ρώτησέ με, εγώ δεν θα σου απαντήσω, πώς το λένε; Δεν θα πω το παραμικρό για όλο αυτό.