Για το πώς εκλαμβάνει τη φράση «κεντρική παρουσιάστρια», πώς και γιατί χάλασαν οι σχέσεις της με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νίκο Μουτσινά αλλά και για το αν θα τους έδινε ποτέ δεύτερη ευκαιρία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Καινούργιου.

Έχει ακουστεί πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει πάντα το άγχος της κεντρικής παρουσιάστριας. Ισχύει;

«Δεν το έχω µόνο εγώ, το έχουν όλοι. Οταν γίνεσαι κεντρικός παρουσιαστής, δύσκολα µετά δέχεσαι να κάνεις βήµατα πίσω. Ναι, ισχύει, το παραδέχοµαι. Οχι, όµως, πως, αν οι συνθήκες τα έφερναν έτσι, δεν θα δοκιµαζόµουν και σε κάποια άλλη θέση. Θα γυρνούσα ως συµπαρουσιάστρια αν το όνοµα που ήταν δίπλα µου το εκτιµούσα, ήταν περισσότερα χρόνια στον χώρο και είχε πείρα. Ναι, θα το έκανα»

Τι ζητάς από τους συνεργάτες σου µπροστά και πίσω από τις κάµερες;

«Πάνω από όλα να µε σέβονται. Εγώ σέβοµαι, έτσι έχω µεγαλώσει στο σπίτι µου. Εχω βιώσει ακραίες καταστάσεις στην τηλεόραση. Ανθρωποι που δεν σέβονταν ούτε ιερό ούτε όσιο. Μου αρέσουν, επίσης, οι εργατικοί άνθρωποι, δεν µπορώ τους τεµπέληδες»

Η σχέση σου µε τη Μαρία Ηλιάκη στο «Δέστε τους» είχε φθάσει στα άκρα;

«Ναι, είχε φθάσει. Τώρα θα το χειριζόμουν αλλιώς. Θα αδιαφορούσα. Πληγώθηκα, όµως όλα για κάποιον λόγο γίνονται»

Θα της έδινες δεύτερη ευκαιρία;

«Δεν θα ξανασυνεργαζόµουν µαζί της. Σε φιλικό επίπεδο δεν έχω πρόβληµα»

Με τον Νίκο Μουτσινά;

«Φυσικά θα ξανασυνεργαζόµουν. Οι αναµνήσεις µου είναι οι καλύτερες. Οποτε τον χρειάστηκα ήταν δίπλα µου. Πάντα θέλω να πηγαίνει καλά. Με στήριξε, µε βοήθησε», λέει στο Tv Έθνος.