Για το πώς έχει μετατοπιστεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μίλησε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου.

Η ίδια μάλιστα έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα της, συμμετέχοντας σε σειρές που έγραψαν ιστορία στην τηλεόραση.

«Έχω ζήσει εποχές όπου οι τηλεθεάσεις ήταν πολύ μεγάλες, όπως και ο ντόρος γύρω από τις τηλεοπτικές παραγωγές. Τώρα το ενδιαφέρον του κόσμου έχει στραφεί σε άλλα πράγματα, πιο επείγοντα στην καθημερινότητα του. Κατ' αυτή την έννοια, ίσως είναι πιο φυσιολογική η σημερινή αντιμετώπιση από τον τόσο πανικό που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Είναι όμως πολύ γλυκό το συναίσθημα όταν συνειδητοποιείς ότι κάποιες δουλειές σου έχουν περάσει στη μνήμη του κόσμου», τόνισε στο Τηλέραμα.

Ερωτηθείς για τον ρόλο της «Χαρούλα» στο σίριαλ «Το σόι σου» και για το αν μοιάζει με εκείνη, η ηθοποιός είπε: «Δεν μοιάζω με τη Χαρούλα, είναι ολοφάνερο αυτό. Δεν έχουμε κάνει τις ίδιες επιλογές στη ζωή μας. Εκείνη είναι πολύ πιο παραδοσιακή. Όμως αυτό δεν με κάνει να την καταλαβαίνω λιγότερο. Εξάλλου για τους ηθοποιούς είναι πιο ενδιαφέρον να πρέπει να μπεις στα "παπούτσια" ενός εντελώς διαφορετικού χαρακτήρα».