Σε καλή κατάσταση φαίνεται πως είναι ο Ηλίας Βρεττός ένα περίπου 24ωρο μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε χθες στον βραχίονα και στον μηρό για να αντιμετωπιστούν οι τραυματισμοί που του άφησε το σοβαρό τροχαίο.

Ενόψει και του χειρουργείου στη λεκάνη στο οποίο πρόκειται να υποβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα, ο ίδιος δείχνει να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που προέκυψαν από το σοβαρό τροχαίο που είχε, με πολλή αισιοδοξία. Ο μάνατζέρ του, λίγο μετά το χειρουργείο του χθες αποκάλυψε μιλώντας στο ΘΕΜΑ:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη χειρουργική επέμβαση στον μηρό και τον βραχίονα, στην οποία υποβλήθηκε ο Ηλίας Βρεττός, στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηλεύεται μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε τη Δευτέρα. Ολοκληρώθηκε η πρώτη επέμβαση στο μηρό και στο βραχίονα. Ευτυχώς πήγαν όλα πολύ καλά και δεν υπήρχε καμία αιμορραγία.Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Πρέβεζας που είναι ο ηγέτης αυτού του εγχειρήματος ότι πήγαν όλα πολύ καλά και παίρνουμε δύναμη για το δεύτερο χειρουργείο που θα γίνει στη λεκάνη τη Δευτέρα. Το πρωί πριν μπει στο χειρουργείο ο Ηλίας ήταν πολύ αισιόδοξος και τώρα δικαιώνεται».

«Το χειρουργείο ξεκίνησε 13.45 και τελείωσε πριν από λίγο δηλαδή κράτησε δυο ώρες περίπου. Ο μηρούς ήταν πιο δύσκολος και από τη στιγμή που μας είπαν ότι πήγε πολύ καλά ο μηρός ήμασταν πολύ αισιόδοξοι για το βραχίονα», πρόσθεσε ο κ. Καραγιάνης.

«Όταν ο Ηλίας είδε κάποια βίντεο να παίζουν στη τηλεόραση από κάμερες ασφαλείας , ο Ηλίας το θυμήθηκε το αμάξι το αναγνώρισε αλλά από εκεί και πέρα ας κάνει τη δουλειά της η αστυνομία».