Για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει, για τις τρεις επεμβάσεις καρδιάς που έχει κάνει, για το Σκοπιανό αλλά και το «Τατουάζ» μ΄'ιλησε σε συνέντευξκη τύπου ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Λοιπόν" δήλωσε ότι έχει καταφέρει να βγει νικητής και σε αυτό τον έχει βοηθήσει το πείσμα του αλλά και το ότι ακούει πάντα τους γιατρούς.

Ωστόσο, είναι και ένας άνθρωπος που όταν πάρει μια απόφαση δεν την αλλάζει εύκολα.

Δείτε την συνέντευξη:

Εσένα σε έχει φοβηθεί και ο θάνατος.

«Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις καρδιάς πολύ οδυνηρές, ένας καρκίνος στο στομάχι, που δεν ξέρω αν με φοβήθηκε».

Τώρα πως είσαι;

«Είμαι τεχνοκράτης, δεν είμαι βλάκας. Πάμε με την επιστήμη, δεν είμαι χαζός, κάνω ό,τι ακριβώς πουν οι γιατροί».

Υπάρχει κάτι που δεν έχεις κάνει στη ζωή σου και θα το ήθελες;

«θα ήθελα να ξέρω να οδηγώ αεροπλάνο. Δεν έχω χρόνο και πολλά λεφτά. Αν κάποιος μου το έκανε δώρο, θα πήγαινα τώρα να μάθω. Τώρα, η υποκριτική είναι χόμπι, όταν το έκανα τότε, ήταν επάγγελμα. Τώρα, δεν παίρνω χρήματα. Η αμοιβή μου από το σίριαλ «Τατουάζ» δίνεται σε κάποια ιδρύματα».

Με το Σκοπιανό δήλωσες ότι θα παραιτηθείς για την ονομασία;

«Ναι, τελείωσε, δεν υπάρχει περίπτωση, το έχω επικυρώσει, παραιτούμαι και πάω σπίτι μου, γιατί δεν συμφέρει σε κανένα επίπεδο τη χώρα, σε οικονομικό, αλλά κυρίως σε εθνικό. Η Τουρκία θα κάνει απίστευτα πράγματα, δεν μιλάω για τα Σκόπια, δεν θα κάνουν τίποτα, αλλά θα δημιουργηθεί προηγούμενο».

Όλο αυτό το έργο που έχεις κάνει θα το αφήσεις;

«Θα έρθουν άλλοι, πιο ικανοί από μένα, ουδείς αναντικατάστατος. Κάποιος πρέπει να λέει «όχι» σε αυτή τη ζωή. Μετά ανοίγει άλλη σελίδα. Σκέφτομαι 30 χρόνια μπροστά».