Για την πορεία της κατάστασης της υγείας του Ηλία Βρεττού μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα μίλησε μεταξύ άλλων ο μάνατζερ του γνωστού τραγουδιστή, Λουκάς Καραγιάννης.

Σε σύνδεσή του με την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου είπε:

«Ή αύριο ή την Παρασκευή θα γίνει η επέμβαση. Υπάρχει πιθανότητα να γίνει τριπλή επέμβαση. Και στον βραχίονα και στον μηρό και στην λεκάνη. Σε περίπτωση που πάρει ώρα η επέμβαση στη λεκάνη, θα αφήσουν τον βραχίονα για την επόμενη ημέρα. Ο Ηλίας είναι πάρα πολύ καλά. Την πρώτη μέρα είναι λογικό πως είχε ένα σοκ από αυτό που του συνέβη. Χθες ήταν πολύ καλύτερα. Πονάει, αλλά με τα παυσίπονα είναι καλύτερα.

Από την πρώτη στιγμή δεν κινδύνευε η ζωή του, από την πρώτη στιγμή είχε τις αισθήσεις του. Θυμάται τα πάντα, πως έγινε και ήταν ό,τι πιο τρομαχτικό έχει ζήσει στη ζωή του.

Ο γιατρός μας έχει πει ότι από τη δεύτερη μέρα μετά την επέμβαση τον σηκώνουν τον ασθενή και τον βάζουν να περπατάει. Λογικά 5-6 εβδομάδες θα χρειαστεί για να μπορεί να κινείται μόνος του, αλλά αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο. Ο Ηλίας είναι ένα παιδί που έχει πολύ δύναμη και είναι αγωνιστής και πολύ σύντομα θα επανέλθει.»

Δείτε το βίντεο: