Για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τη συμμετοχή του στο «Τατουάζ», αλλά και το πως βιώνει το γεγονός ότι μικρό χρονικό διάστημα κάθε του κίνηση απασχολεί τα ΜΜΕ, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Μα μία συνέντευξη δεν είναι τίποτε άλλο από μια συζήτηση με έναν άνθρωπο που θέλει να μάθει κάποια πράγματα για σένα. Είναι σαν μια νέα γνωριμία, όπου ούτε ψέματα θα πω ούτε θα κοροϊδέψω και σίγουρα δεν θα πω άλλα από αυτά που πιστεύω στ' αλήθεια. Τώρα για τις φωτογραφίσεις... Όταν μπαίνεις στο "Survivor" είναι κάνεις ταχύρυθμα σεμινάρια εξοικείωσης με την κάμερα, που σε παρακολουθεί συνέχεια επί 5 μήνες. Και πιο πριν όμως, -ως ποδοσφαιριστής, μια κάποια έκθεση στην κάμερα την είχα. Όλα λοιπόν · συμβάλλουν στο αίσθημα οικειότητας που λες» τόνισε στο περιοδικό Τηλέραμα.

-Πριν ακόμα σε δουν στο «Τατουάζ», ακούστηκαν πολλά αρνητικά για την απόφαση σου να μπεις στην υποκριτική. Στεναχωρήθηκες;

«Καθόλου! Άλλωστε από νωρίς στη ζωή μου έχω πάρει απόφαση πως δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Δεν κάνω πράγματα απερίσκεπτα, από την άλλη όμως, εάν περίμενα να πάρω την άδεια από τους πάντες για το επόμενο βήμα μου, θα έμενα συνεχώς με σταυρωμένα τα χέρια. Σίγουρα η κίνηση αυτή είναι τολμηρή για τα δεδομένα μου, αλλά δεν είναι δα σαν να πέφτω από αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο. Στη ζωή μου έχω γενικώς τολμήσει πολλά. Ακόμα και το Survivor ήταν πρόκληση. Δεν περίμενα αυτό που έγινε σε καμία περίπτωση, από την  άλλη όμως δεν μπαίνω πουθενά για να χάσω. Μπορώ να διαχειριστώ την ήττα, αλλά δεν τη συμπαθώ. Μου αρέσει πάντα να αγωνίζομαι και να κερδίζω. Δεν λέω πως δεν έχω πέσει και σε λάθη... Οι μόνοι όμως που δεν κάνουν λάθη είναι οι... πεθαμένοι και όσοι απλώς δεν κάνουν τίποτα!»