Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε το παρασκήνιο, αλλά και το τι ακολούθησε με τη Ράνια Θρασκιά, όταν είπε την ατάκα "ζωντοχήρες" στον αέρα του Πρωινού.

"Ούτε κι εγώ ξέρω πως το ξεστόμισα, αλλά για να πω τη μαύρη μου αλήθεια ήθελα να το κάνω μια εβδομάδα πριν. Αυτό πρώτη φορά το λέω. Έβλεπα backstage τη Φαίη και τη Ράνια που έβγαζαν γραμμές στον αέρα και έδιναν συμβουλές και λέω Παναγία μου είναι και οι δύο χωρισμένες και δεν άντεχα, ήθελα να ουρλιάξω. Ε και την ώρα που βγήκα μου ήρθε και το είπα. Νομίζω ότι η Ράνια βγήκε για λίγο από αυτό τον κόσμο και επέστρεψε μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Η Φαίη πιστεύω ότι ήθελε να ουρλιάξει από το γέλιο, αλλά το κράτησε σε ένα επίπεδο.

Με τη Ράνια μιλήσαμε μετά στο τηλέφωνο. Της έστειλα ένα μήνυμα «Πότε θα πάμε για φαγητό;» και μου απαντάει: «Αν αυτή είναι η συγγνώμη σου, δεκτή».

Δεν θα τολμούσα να το κάνω σε δύο ανθρώπους που δεν ξέρω. Η Ράνια απλώς ήταν πιο απροετοίμαστη. Μετά έκανε και χιούμορ ότι έχει δικαστική εντολή να μην την πλησιάζω", εκμυστηρεύτηκε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο Θέμης Γεωργαντάς.

Δείτε το βίντεο: