Μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «μελαχρινό πειρασμό» δίπλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα οποία αναφέρονταν στην συνεργάτιδα του στο ραδιόφωνο Νάνσυ Αντωνίου, ο παρουσιαστής απαντά και on camera για αυτό…

«Με τη Νάνσυ είμαστε καμιά 15αριά χρόνια φίλοι. Η ζωή είναι λίγο παράξενη ως προς το τι δημιουργεί και τι φέρνει, έχει πάντοτε εκπλήξεις. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, απλά δεν γίνεται κάθε φορά να σχολιάζω οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μου και να απαντάω σε όλα. Αν ποτέ νιώσω την ανάγκη να πω κάτι ή να σχολιάσω κάτι θα το κάνω. Πιστεύω ότι όλα θέλουν τη στιγμή τους», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που δεν θέλησε να σχολιάσει τη συνέντευξη που έδωσε η πρώην σύζυγος του σε εβδομαδιαίο περιοδικό, παρά μόνο αρκέστηκε να πει:

«Έχω ένα παιδί που το αγαπάμε πολύ. Ποτέ στη ζωή μου δεν θα πω τίποτα αρνητικό για τη μητέρα του παιδιού μου. Όταν υπάρχει ένα παιδί θέλει μόνο αγάπη και θέλει κατανόηση. Οπότε δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία ούτε να σχολιάσω, ούτε να έλεγα κάτι αρνητικό για τη μητέρα του παιδιού μου. Ποτέ μα ποτέ!».

Δείτε το απόσπασμα: