Για την αποχή του από τη δημοσιότητα για αρκετά χρόνια πριν τη συμμετοχή του στο Survivor μίλησε σε συνέντευξή του ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Ο ίδιος αποκάλυψε τη σημαντική πρόταση που αναγκάστηκε να απορρίψει λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Μάλιστα, είχε αναφερθεί και πριν λίγο καιρό στο σοβαρό χειρουργείο, που είχε κάνει στον αυχένα.

Διαβάστε όσα είπε σχετικά στο περιοδικό "DownTown" και στη Νάνσυ Φαφούτη:

Γιατί απείχες από τη δημοσιότητα; Ήταν επιλογή σου;
Νομίζω ότι ήταν ένας συνδυασμός επιλογής και συγκυριών. Το 2009 είχα ένα αρκετά σοβαρό θέμα υγείας που μου στέρησε την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα σίριαλ του MEGA, στη Ζωή της Άλλης. Τότε είχα ζητήσει μια τεράστια συγγνώμη από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη και εννέα χρόνια μετά τον ευχαριστώ που με περίμενε για έναν μήνα. Τον πήρα όμως τηλέφωνο και του είπα ότι δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω για να γίνει η αποκατάσταση της υγείας μου και προχώρησε στην αντικατάσταση μου. Τώρα η υγεία μου είναι μια χαρά. Αργότερα, λόγω της κρίσης, τα ελληνικά σίριαλ ήταν ελάχιστα. Οπότε σ’ αυτή την περίοδο των εννέα χρόνων δεν μου δόθηκε κάποια άλλη ευκαιρία, δεν υπήρχε κάποια πρόταση για συνεργασία.

Το κυνήγησες όμως;
Όχι. Είμαι ένας άνθρωπος που γενικά δεν κυνηγάω. Είχα φτάσει στο σημείο να έχω αναγνωρισιμότητα, οπότε, αν κάποιος παραγωγός, σκηνοθέτης ή σεναριογράφος με είχε στο μυαλό του, θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο και να μου στείλει κάποιο concept.