Στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, βρέθηκε ο Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος μοιράστηκε με τους τηλεθεατές άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν.

Ο γνωστός βιογράφος μίλησε και για τον Αριστοτέλη Ωνάση, αποκαλύπτοντας πως ξέρει ποιους θεωρούσε ο ίδιος δολοφόνους του γιου του, Αλέξανδρου.

«Πριν από περίπου τρία χρόνια χτύπησε το τηλέφωνο μου. Με έψαχνε μια κυρία, η οποία μένει στην περιοχή της Ακροπόλεως και μου είπε ότι με ψάχνει εδώ και χρόνια. Δώσαμε ραντεβού και πήγα στο σπίτι της, το οποίο ήταν γεμάτο φωτογραφίες από την οικογένεια Ωνάση, μαζί και αυτή.

Πάω να βάλω το κασετοφωνάκι στο τραπέζι και μου λέει “σας παρακαλώ, όχι κασετόφωνο, όχι φωτογραφίες”. Εγώ όμως σαν δημοσιογράφος δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι και έκρυψα ένα κασετοφωνάκι μέσα στο παντελόνι μου και έγραψα όλη τη συνομιλία.

Μέσα σε αυτή τη συνομιλία αναφέρονται τι είπε ο Ωνάσης λίγα λεπτά μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου μέσα στο γραφείο, ποιους θεωρούσε ότι σκότωσαν το γιο του και πολλά άλλα. Δεν ξέρω όμως αν θα μπορέσω να τα βάλω όλα αυτά στο βιβλίο γιατί ήταν μια off the record συνομιλία», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Νικόλιζας.

Δείτε βίντεο: