Απαντήσεις για όλους και όλα έδωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Φέτος φαίνεται πώς είναι η χρονιά της καθώς είναι αθλητικογράφος, σχολιάστρια στην εκπομπή «ΕΔΩ Survivor» και διαγωνιζόμενη στο «Dancing with the Stars». Η Ευρυδίκη ρωτήθηκε για τη σχέση της με το Βασάλο, για την Σπυροπούλου αλλά και για όσα γράφονται και ακούγονται για εκείνη.

Σε συνέντευξή της στο People η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντά στα σχόλια λέγοντας:
«Και τίποτα να μην κάνεις θα υπάρχουν πάντα οι κακοπροαίρετοι οι οποίοι θα γράψουν και θα πουν κάτι κακό και θα σε πουν και μαϊντανό. Δε με αγγίζουν τέτοια σχόλια καθόλου».

Ερωτηθείς αν την ενοχλεί ότι την ρωτούν συνέχεια για τη σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, απαντά: «Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί και με πειράζει, απλώς με κουράζει να λέμε τα ίδια και τα ίδια και να σχολιάζουμε πράγματα τα οποία δεν αξίζει να σχολιαστούν».

Ωστόσο, στη συνέχεια όταν ερωτάται αν της είχε περάσει από το μυαλό στο «Survivor» ότι θα μπορούσε να γίνει σύντροφός της, λέει:

«Όχι, στην αρχή ο Κωνσταντίνος μου περνούσε απαρατήρητος γιατί ήταν πολύ ήσυχος και χαμηλών τόνων, δίχως ένταση. Δεν ήταν άχρωμος, αλλά δε μου περνούσε από το μυαλό».

«Το καλοκαίρι είχαμε πολλές υποχρεώσεις που μας οδήγησαν στο να εξελιχθεί διαφορετικά η σχέση μας. Με προσέγγισε εκείνος με πάρα πολύ κομψό και όμορφο τρόπο».

Όσο για την είσοδο της Σπυροπούλου στο παιχνίδι; Δεν κρύβει πως «την έχουμε συνηθίσει σε κόντρα ρόλο. Θεωρώ πως θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τη δούμε σε αυτόν τον ρόλο. Αυτό που πάει να κάνει είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί δεν ξέρω αν η κοπέλα έχει γυμναστεί αρκετά. Εκεί είναι σκληρά τα πράγματα, είναι πολύ δύσκολα. Πάντως ο κόσμος είναι αυτός που σε κρατάει μέσα».