Η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού στεναχωρήθηκε για την τόσο σύντομη συμμετοχή του Αλέξανδρου Παρθένη στο Survivor. Ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης την περασμένη Τετάρτη.

Η παρουσιάστρια, η οποία στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με το πρώην μοντέλο, είχε υποστηρίξει τη συμμετοχή του στο Survivor, απαντώντας στα σχόλια στο twitter.

Το ίδιο έκανε και μέσα από την εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο» όπου όπως είπε θεώρησε άδικο το ότι ήταν εκείνος που αποχώρησε καθώς είχε να προσφέρει πολλά ακόμα στην ομάδα.

«Και βέβαια εδώ έρχεται και η αδικία της Τετάρτης γιατί σε εκείνο ακριβώς το αγώνισμα του τροχού, δύο στις δύο νίκες έκανε και ο Αλέξανδρος Παρθένης. Εξαιρετικά αγωνίστηκε, όπως και τις προηγούμενες μια μια μικρή εξαίρεση. Ήταν αυτός που τελικά αποχώρησε. Η πρώτη αποχώρηση του Survivor ήταν δική του. Δεν μιλήσαμε. Νομίζω είναι ακόμα εκεί. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί θεώρησα ότι αδικήθηκε πολύ.

Με ρωτάς ποιος θα έπρεπε να φύγει; Αν μου βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό θα σου πω η Χατζίδου όσο φίλη μου και να είναι και όσο και να μην αγαπάω. Πιστεύω ότι πιο πολλά είχε να προσφέρει στην ομάδα ο Αλέξανδρος μακροπρόθεσμα, χωρίς φυσικά να μπορώ να προβλέψω και το μέλλον. Πάμε να δούμε τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Παρθένης μετά την αποχώρηση του, η οποία τον στεναχώρησε πάρα πολύ και δεν προσπάθησε και να το κρύψει ο άνθρωπος», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού η οποία είχε ακόμα μια κρυφή ελπίδα ότι ίσως κάτι αλλάξει και του δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει…