Τον πρώτη της καλεσμένο, τον μεγάλο νικητή του πρώτου Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, υποδέχθηκε σήμερα στο ΕΔΩ Survivor, η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, τόσο καλές που δημοσιεύματα τους ήθελαν ζευγάρι, ωστόσο και οι δύο το διαψεύδουν.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου υποδέχτηκε, μόνη, χωρίς τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Γιώργο Αγγελόπουλο με μια αγκαλιά και εκείνος έδωσε στην οικοδέσποινα ένα φιλί…

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο για πρώτο καλεσμένο, διότι είσαι ο Survivor!» είπε η παρουσιάστρια.

«Είναι χαρά και για εμένα και τιμή να είμαι ο πρώτος σας καλεσμένος» απάντησε εκείνος και η Ντορέττα συνέχισε με περισσότερες φιλοφρονήσεις…

«Ακόμα και όταν θα βγει με το καλό και ο νέος Survivor σε αυτό που βλέπουμε φέτος, όπως και να το κάνουμε, η νέα εκπομπή Survivor που ξεκίνησε πέρσι είχε εσένα νικητή, σε ένα Survivor που είχε μάλιστα εξαιρετικό ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Και εσύ ήσουν ένας άνθρωπος που μέσα από αυτό το πρόγραμμα όχι μόνο αναδείχθηκες αγωνιστικά, ήσουν και μια προσωπικότητα η οποία προκάλεσε πολύ έντονα πάθη και συζητήσεις και πολύ μεγάλη αγάπη από τον κόσμο την οποία από όσο ξέρω απολαμβάνεις μέχρι και σήμερα σε αμείωτο ρυθμό και βαθμό.»