Lady Gaga… η βασίλισσα του twitter!

|
THESTIVAL TEAM

Μπορεί για κάποιους να είναι ασήμαντο, αλλά σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο  το γεγονός πως η Lady Gaga κατέχει την πρωτιά των περισσότερων εγγεγραμμένων followers, αφού ο αριθμός τους ξεπερνά τους…

25 εκατομμύρια. Η Αμερικανίδα star είναι ο πρώτος άνθρωπος που καταφέρνει να σπάσει αυτό το ρεκόρ παγκοσμίως. 

“Είμαι επισήμως το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο σήμερα” έγραψε στο twitter της, από την νοτιοανατολική Ασία, όπου βρίσκεται λόγω της περιοδείας της.

Σύμφωνα με τον twittercounter.com, επτά στους δέκα λογαριασμούς στο Twitter με πολλά εγγεγραμμένα μέλη ανήκουν σε αστέρια της ποπ. Ο Τζάστιν Μπίμπερ, καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με περισσότερους από 22 εκατομμύρια εγγεγραμμένους, ενώ ακολουθούν η Κέιτι Πέρι, η Ριάνα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η Σακίρα και η Τέιλορ Σουιφτ.

Στον κατάλογο με τους 10 πρώτους συμπεριλαμβάνονται ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, στην 7η θέση με περισσότερους από 16 εκατομμύρια followers στον λογαριασμό του, η Αμερικανίδα ριάλιτι σταρ Κιμ Καρντάσιαν,στην 8η θέση με 14,8 εκατομμύρια εγγεγραμμένους, και ο λογαριασμός του ιστοτόπου Youtube, ο οποίος καταλαμβάνει την 10η θέση με 13 εκατομμύρια followers.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.