Δύο γυναίκες ήταν οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί του Χόλιγουντ. Ο λόγος για την Ρις Γουίδερσπουν και τη Νικόλ Κίντμαν (η Γουίδερσπουν το 2009, η Κίντμαν το 2006).

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χάρη στις συμφωνίες που έκλεισαν για τους ρόλους τους στη τηλεοπτική σειρά Big Little Lies 2, θα είναι επίσης μεταξύ των πιο υψηλά αμειβόμενων ηθοποιών στην ιστορία της τηλεόρασης. Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», οι συμπρωταγωνίστριες στη σειρά θα αμείβονται με ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο του sequel.

ris.jpg

Η αύξηση είναι εντυπωσιακά υψηλή καθώς για τον πρώτο κύκλο της σειράς Big Little Lies κέρδιζαν 250.000 έως 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Το ποσό αυτό ήταν η αμοιβή τους για τους ρόλους και δεν περιελάμβανε τις απολαβές που είχαν ως παραγωγοί.

Οι άλλες κεντρικές ηθοποιοί της σειράς θα δουν επίσης σημαντικές αμοιβές, αν και οι λεπτομέρειες δεν είναι τόσο ξεκάθαρες. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Ζόι Κράβιτζ φέρεται να έχει συμφωνήσει για τρία εκατομμύρια δολάρια για ολόκληρη τη σεζόν, διασφαλίζοντας αύξηση αμοιβής περίπου 800% σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά.

Οι ειδήσεις για τις νέες συμφωνίες εκατομμυρίων δολαρίων έρχονται εν μέσω συζητήσεων για το μισθολογικό χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών στο Χόλιγουντ, θέμα που συχνά επισημαίνεται από γυναίκες στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.