Η κόρη του Γούντι Άλεν καταγγέλλει τον πατέρα της: Πήγε να με βιάσει όταν ήμουν 7 ετών (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Σοκάρουν πλέον οι αποκαλύψεις κατά του Γούντι Αλεν, καθώς για πρώτη φορά η κόρη του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, Ντίλαν Φάρρου, τον καταγγέλλει στο “γυαλί” για απόπειρα βιασμού.

«Γιατί να μη νιώθω θυμωμένη; Γιατί να μη νιώθω πληγωμένη; Γιατί να μην αισθάνομαι όλη αυτή την οργή μετά από τόσα χρόνια αδιαφορίας και αμφιβολίας για τα όσα έλεγα, τόσα χρόνια παραγκωνισμού μου», είπε σε συνέντευξή της στο CBS.

Σε ερώτημα γιατί να την πιστέψει ο κόσμος έπειτα από τόσα χρόνια, η θετή κόρη του σκηνοθέτη περιορίζεται να απαντήσει ότι το να την πιστέψουν είναι στη διακριτική ευχέρεια όσων θα την ακούσουν. «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να λέω την αλήθεια μου και να ελπίζω. Να ελπίζω ότι κάποιος θα με πιστέψει, πέρα από το απλώς να ακούει αυτά που λέω».

H 32χρονη σήμερα Ντίλαν Φάροου έχει κατηγορήσει τον Γούντι Αλεν ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά όταν ήταν επτά ετών, κάτι που ο Αλεν αρνείται συστηματικά.

Για το περιστατικό, που έγινε το 1992, ο Αλεν ερευνήθηκε από τις Αρχές αλλά δεν παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη. Υποστήριξε μάλιστα ότι οι καταγγελίες είχαν κατασκευαστεί από την Μία Φάροου, ηθοποιό και επί πολλά χρόνια σύντροφό του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.