Γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Όλα Καλά", μεταξύ άλλων μίλησε για την Μαρινέλλα.

«Αυτή η δουλειά είναι ναρκωτικό και δεν σε αφήνει να παραδεχτείς ότι γέρασες. Έχουμε άπειρα παραδείγματα με πολλούς συναδέλφους που έκαναν χιλιάδες επεμβάσεις για να μπορούν να φαίνονται όμορφοι και λαμπεροί πάνω στην πίστα. Λυπάμαι τόσο πολύ γι’ αυτό το πράγμα, για τους συναδέλφους που ξεφτίζουν και προσπαθούν να φτιάξουν καριέρα από την αρχή. Δεν θα ήθελα να φτάσω σε αυτή τη μοίρα.

Εγώ αν ήμουν Μαρινέλλα δεν θα τραγουδούσα, αλλά για ποιον λόγο; Όχι λόγω ηλικίας, αλλά δεν πρέπει να “πλένεται” αυτό το άγαλμα που λέγεται Μαρινέλλα. Πρέπει να μείνει με την “σκουριά” της, με αυτή την ομορφιά που έχει. Να τα παρατήσει, να μείνει στην ιστορία.

Να την φαντάζετε ο κόσμος, να την ονειρεύεται, δεν χρειάζεται να τη βλέπει ο κόσμος σε αυτή την ηλικία, όπως κι εμένα, κι εγώ το ίδιο, να μας βλέπει να ταλαιπωρούμαστε πάνω στην πίστα να βολοδέρνουμε και να προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο να περάσει καλά. Δεν έχει την ανάγκη η Μαρινέλλα πλέον να βγαίνει να τραγουδήσει», είπε μεταξύ άλλων ο Ζαφείρης Μελάς.

Δείτε το βίντεο: