Για το περιστατικό του ξυλοδαρμού της από τον Μάνο Παπαγιάννη μίλησε η Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός, βγήκε τηλεφωνικά και συνομίλησε ζωντανά με τον Αντώνη Σρόιτερ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha εξιστορώντας το περιστατικό και τονίζοντας πώς μέχρι σήμερα ο Μάνος Παπαγιάννης δεν της έχει ζητήσει καμία συγγνώμη.

Επίσης, η Σοφία Παυλίδου δεν δέχτηκε τους ισχυρισμούς της δικηγόρου του ηθοποιού ότι και ο ίδιος είναι χτυπημένος.

"Μετά το τέλος του έργου ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα βίαια. Με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε “εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γαμ…ω παλιοπ…α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο” και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω", είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε πως εκέινη δεν επιτέθηκε στον ηθοποιό παρά τα λεγόμενα της δικηγόρου του που υποστηρίζει το αντίθετο.

"Εγώ δεν άπλωσα χέρι πάνω του. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προκύπτουν αυτά που λέει η άλλη πλευρά", είπε η ηθοποιός και ξεκαθάρισε πως μέχρι σήμερα δεν της έχει ζητήσει συγγνώμη ο ηθοποιός.

"Τόσες ημέρες μετά το περιστατικό και δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη ούτε ο Μάνος Παπαγιάννης ούτε ο δικηγόρος του έχει μιλήσει με τον δικηγόρο μου γιατί ακούω διάφορα από το πρωί. Εγώ ξέρω ότι με χτύπησε και δεν μου ζήτησε ούτε συγγνώμη".

Δείτε το βίντεο: