Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος ζουν έναν μεγάλο έρωτα και πλέον μένουν μαζί.

Το σπίτι στο οποίο στεγάζεται πλέον ο έρωτας του ζευγαριού είναι στη Βούλα και αγοράστηκε από τον τραγουδιστή πριν από δύο χρόνια, με μια κίνηση που τότε προκάλεσε αίσθηση, με δεδομένο ότι ήταν μια αγορά που δεν συνηθίζεται και πολύ εν μέσω της τεράστιας οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή μεζονέτα περίπου 330 τ.μ λίγα μέτρα από την πλατεία της Βούλας και σε απόσταση πολύ κοντινή στην παραλία. Το κτίριο είναι πολύ εντυπωσιακής και μοντέρνας αρχιτεκτονικής με τους δυο πάνω ορόφους να ανήκουν στον νεαρό λαϊκό τραγουδιστή ο οποίος απέκτησε το σπίτι του όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού ciao έναντι του ποσού των 1.380.000 €.

Το ποσό μπορεί να ακούγεται πολύ μεγάλο, όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για ευκαιρία, καθώς η πραγματική αξία του σπιτιού, είναι πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ. Η αγορά αυτή έγινε με πολύ μεγάλη προσοχή, καθώς όπως λένε οι άνθρωποι που τον ξέρουν καλά, ο Νίκος Οικονομόπουλος τα τελευταία πέντε χρόνια έκανε έρευνα αγοράς σε σπίτια των νοτίων προαστίων με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική. Εκεί λοιπόν, πλέον δεν μένει μόνος του, αλλά μαζί με μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες, η οποία φαίνεται να του έχει κλέψει για τα καλά την καρδιά.