Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό μετά το θάνατο της μητέρας του, εκμυστηρεύτηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Γιώργο Κωνσταντίνου.

«Ήταν η πιο άσχημη στιγμή της ζωής μου όταν έχασα τη μητέρα μου. Είδα ένα όνειρο ότι ήμασταν αλυσοδεμένοι σε ένα κρεβάτι οι δυο μας, εγώ και η μητέρα μου και με κοίταξε με ένα χαμόγελο πονεμένο και αγάπης και έσκυψε και με φίλησε, σαν να ζητούσε κάτι. Σαν μια παράκληση.

Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη να παίξουμε με τον θίασο και εκεί συνάντησα την ξαδέλφη μου πρώτη και μου λέει πάω και κάνω τραπεζάκι. Λέω τι είναι αυτό; Λέει μαζευόμαστε και καλούμε πνεύματα. Θα πάω απόψε και θα καλέσω τη θεία. Έρχεται την άλλη μέρα και μου λέει καλέσαμε τη θεία και μου είπε «Γιατί την κρατάς αλυσοδεμένη εδώ; Θέλει να φύγει.» Έπαθα σοκ. Δεν της το είχα πει αυτό το πράγμα. Κι εκεί κάτι έκανε ένα κρακ και έσπασε. Δηλαδή κάτι κόπηκε, κάτι έγινε πιο απαλό από μέσα μου. Κάτι έφυγε ένα βάρος και μέχρι να γυρίσουμε είχα γίνει όλα πιο μαλακά, υπέφερα λιγότερο. Άρχισε να γίνεται μια ανάμνηση και έτσι προχώρησα», περιέγραψε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: