Μεγαλώνει ολοένα η λίστα των γυναικών, που δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από τον παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. Σε αυτή προστίθεται και η ηθοποιός Ούμα Θέρμαν, όπως άφησε η ίδια να εννοηθεί.

«Είμαι χαρούμενη που όλο αυτό πηγαίνει σιγά- σιγά. Δεν σου αξίζει μια σφαίρα» έγραψε σε μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram η ηθοποιός επιλέγοντας μια φωτογραφία της από την ταινία Kill Bill, όπου υποδύεται μια δολοφόνο. Η Θέρμαν συνεργάστηκε με τον Γουάινσταϊν σε επτά ταινίες, ανάμεσα στις οποίες, εκτός από το Kill Bill, και το Pulp Fiction. 

Χωρίς να ξεκαθαρίζει αν και υπό ποιες συνθήκες έπεσε θύμα του Γουάινσταϊν, η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών έγραψε «νιώθω ευγνώμων σήμερα που είμαι ζωντανή, για όλους όσους αγαπώ και για όλους αυτούς που έχουν το κουράγιο να στέκονται δίπλα σε άλλους».

Αναφερόμενη σε μια συνέντευξη που έδωσε τον Οκτώβριο όταν έλεγε ότι ήταν πολύ θυμωμένη για να συζητήσει το σκάνδαλο Γουάινσταϊν η Θέρμαν συνέχισε «είπα πρόσφατα ότι ήμουν οργισμένη και έχω αρκετούς λόγους γι' αυτό #metoo (σ.σ. το hashtag που χρησιμοποιούν όσες γυναίκες έχουν πέσει θύματα κακοποίησης) αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε από το ύφος στη φωτογραφία μου».

Δείτε την ανάρτησή της: