Νάντια Μπουλέ: Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να παντρευτώ για να κάνω ένα παιδί, αλλά…

|
THESTIVAL TEAM

Η ηθοποιός Νάντια Μπουλέ παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον έρωτα, για τον γάμο, αλλά και την οικογένεια.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

Πάµε στο κεφάλαιο «έρωτας». Τι είναι για σένα ο έρωτας;
Είναι κινητήριος δύναµη, αλλά µπορεί να είναι και πολύ καταστροφικός. Έχω ερωτευτεί στη ζωή µου πολύ δυνατά και έχω νιώσει ότι έχουν αισθανθεί έτσι και για εµένα. ∆εν είµαι από τους ανθρώπους που δεν µπορούν να ζήσουν χωρίς έρωτα, αλλά, όταν µου συµβαίνει, πέφτω µε τα µούτρα!

Κρατάς την προσωπική σου ζωή µακριά από τα φώτα των προβολέων. Κι αυτό έχει να κάνει µε το ότι έχεις «καεί» όταν είδες τη ζωή σου κρεµασµένη στα περίπτερα;
Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν την έχω δει κρεµασµένη στα περίπτερα και δεν µου άρεσε. Είναι κάτι που δεν συνήθισα ποτέ. Νιώθω πολύ καλύτερα µιλώντας για τη δουλειά µου και για όλα τα άλλα µε τα οποία καταπιάνοµαι, όπως το eshop µου µε ελληνικά βιολογικά τρόφιµα, www.wellb.gr, παρά για την προσωπική µου ζωή και για το αν είµαι σε σχέση ή αν χώρισα.

Ξεπέρασαν κάποτε τα όρια γράφοντας για κάποιον σύντροφό σου; Τι ακραίο γράφτηκε για εσένα;
Εχω διαβάσει στο παρελθόν διάφορα, που όµως δεν θέλω να ξαναθυµηθώ γιατί θυµώνω ή στενοχωριέµαι.

Γάµος και παιδί υπάρχουν στα σχέδιά σου;
Στο µυαλό µου ο γάµος και το παιδί είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγµατα. Εννοώ πως δεν αισθάνοµαι την ανάγκη να παντρευτώ για να κάνω ένα παιδί, αλλά στην προκειµένη φάση δεν θέλω να κάνω τίποτα από τα δύο. Είµαι πολύ χαρούµενη και γεµάτη µε τη ζωή που κάνω και αισθάνοµαι πολύ δηµιουργική.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.