Bo: Ο φόβος του πριν μπει στο Survivor

|
THESTIVAL TEAM

Ο Βο σε συνέντευξή αποκάλυψε τι φοβόταν πριν μπει στο Survivor.

Όσο βρισκόσουν στο παιχνίδι, έχασες πολλά κιλά. Κατά πόσο άλλαξε τη ζωή σου αυτό; Θέλεις να διατηρηθείς σε αυτά τα κιλά που είσαι τώρα;

«Είναι καλύτερα και για την υγεία μου! Δεν το είχα καταλάβει προτού μπω στο παιχνίδι, να σου πω την αλήθεια. Ήμουν 118 κιλά και δεν ήθελα να χάσω βάρος. Το μόνο πράγμα που με φόβιζε πριν πάω στο Survivor ήταν αυτό, μου το είχανε πει ότι θα χάσω εκεί πολλά κιλά. Περίμενα να χάσω 10, το πολύ 15 κιλά… ζυγίστηκα μετά από δυόμιση μήνες στο παιχνίδι και ήμουν 85 κιλά. Έπαθα κατάθλιψη, εγκεφαλικά… όλα μαζί! Αυτό συνέβη όταν πήγαμε να δούμε τους Μαχητές στο νοσοκομείο μετά το ατύχημά τους. Κοιτάχθηκα στον καθρέφτη και τρόμαξα! Ένιωθα ότι είχα χάσει αλλά δεν με είχα δει στον καθρέφτη. Δεν το πίστευα, πρέπει να έχασα 34 κιλά το μέγιστο. Το τελευταίο διάστημα στο παιχνίδι είχαμε καλά έπαθλα και τρώγαμε περισσότερο, βγήκα 88 κιλά. Τώρα που μιλάμε είμαι 90 κιλά σταθερά, νομίζω ότι είμαι καλά, εδώ θα μείνω» δήλωσε στο Tralala και συνέχισε για το Survivor και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκεί:

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, όπως τα βλέπατε ακριβώς. Το μόνο που δεν μπορούσατε να καταλάβετε είναι πόσο πεινούσαμε ή το πόσο ταλαιπωριόμασταν για να κοιμηθούμε στο σανίδι. Είναι άλλο να το βλέπεις από τον καναπέ σου χορτάτος κι άλλο να πεινάς και να έχεις ξυπνήσει από το σανίδι το οποίο σε ταλαιπωρεί και γυρνάς σβούρες όλο το βράδυ. Δεν είδατε σημεία όπως το ότι τρώγαμε μία μπανάνα ή έναν ανανά μόνο πριν το αγώνισμα»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.