Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έβαλε στόχο να αλλάξει το κορμί της (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Μπορεί να είναι σέξι με ένα καλίγγραμμο χυμώδες κορμί αλλά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποφάσισε να γίνει «υπερκορμάρα», όπως λέει η ίδια αστειευόμενη..

Η αγαπημένη ηθοποιός που παίζει στο σήριαλ του ANT1 “4ΧΧΧ4” έγινε μανούλα το Φεβρουάριο του 2016 και παρά το γεγονός ότι έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης ξεκίνησε εντατική γυμναστική και έχει βάλει στόχο να γυμνάσει και να γραμμώσει το σώμα της. Η ηθοποιός είχε δηλώσει στο περιοδικό Down Town το καλοκαίρι: “Σου έχουν μείνει κιλά από την εγκυμοσύνη; Όχι. Έχω ακριβώς τα ίδια κιλά που είχα πριν μείνω έγκυος. Το σώμα μου βέβαια έχει αλλάξει, πρώτον γιατί θηλάζω ακόμα οπότε έχω κατακράτηση και δεύτερον δεν είμαι πλέον γυμνασμένη όπως στο παρελθόν γιατί δεν έχω πλέον καθόλου ελεύθερο χρόνο”.

Σύμμαχό της σε αυτή την προσπάθεια έχει τη γνωστή γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου, η οποία όπως θα δεις έχει “στριμώξει” για τα καλά την Πηνελόπη με στόχο να δει άμεσα αποτελέσματα στο σώμα της!

Δείτε τα βίντεο TLife:


Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.