Η μία γκάφα μετά την άλλη ερχόταν χθες κατά τη διάρκεια των απονομών στα Κορφιάτικα Βραβεία 2017 που έχουν θεσπιστεί από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης και πραγματοποιήθηκαν, στο Θέατρο Βέμπο.

Αρχικά, ο παρουσιαστής της βραδιάς, πήρε… πίσω βραβείο που απονεμήθηκε στη Βίκυ Σταυροπούλου, γιατί εκείνη ήταν απούσα, βραβείο το οποίο – ύστερα από συζήτηση επάνω στη σκηνή – κατέληξε στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Το καλύτερο όμως, θα συνέβαινε λίγα λεπτά αργότερα, στην ανακοίνωση του ειδικού έπαθλου που φέρει το όνομα της Σοφίας Βέμπο και αποδέκτη είχε τη Δέσποινα Βανδή. Ο παρουσιαστής, κάτι φαίνεται πως δεν κατάλαβε καλά, αφού προσφώνησε την αγαπημένη παρουσιάστρια ως… Άννα Βίσση!

Η Δέσποινα Βανδή, ωστόσο αντιμετώπισε την κατάσταση με ιδιαίτερο χιούμορ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, ότι της έχει ξανασυμβεί σχεδόν το ίδιο περιστατικό. Μάλιστα, αποκάλυψε και μια ιστορία από παλιότερη βράβευσή της, στην οποία ήταν η μόνη υποψήφια και ο παρουσιαστής την είχε πει... Καίτη!

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Δέσποινα Βανδή, με αφορμή την εξαιρετική εμφάνιση της στο διάσημο Μιούζικαλ «Mamma Mia», στο οποίο έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύοντας με επιτυχία την "Ντόνα".

Με το συγκεκριμένο ειδικό έπαθλο έχουν τιμηθεί τεράστιες προσωπικότητες όπως η Μαρινέλλα, η Βίκυ Λέανδρος, η Νάνα Μούσχουρη αλλά και η Άννα Βίσση αλλά... στο παρελθόν.

Δείτε το βίντεο του enikos.gr: