Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τι συνέβη με τη συνεργάτιδά της και μέχρι πρότεινος καλή της φίλη, Ειρήνη Γκανιάτσου και διέκοψαν τη συνεργασία τους.

«Φυσικά και έφυγε με τις καλύτερες συνθήκες η Ειρήνη Γκανιάτσου. Εννοείται! Όποιος πει το αντίθετο λέει ψέματα! Η Ειρήνη είχε αποφασίσει από την προηγούμενη σεζόν ότι δεν θα συνεργαζόμασταν, μαζί με τον Θέμη έκανε την κουβέντα. Από εκεί και πέρα, εκείνη ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό που της προτείναμε. Τελικά, ενώ το ξεκίνησε είδε ότι δεν της ταιριάζει ή ότι δεν έκανε στον Θέμη και αποχώρησε», ανέφερε.

«Είδαμε unfollow στο Instagram, γι’ αυτό σε ρωτάω», τη ρώτησε η δημοσιογράφος με εκείνη να απαντάει: «Το επαγγελματικό δεν έχει καμία σχέση, μπορεί κάποια στιγμή να ξανασυνεργαστούμε. Το προσωπικό, όμως, είναι καθαρά προσωπικό. Όταν εγώ βάζω κάποιους ανθρώπους στη ζωή μου και τους αγαπήσω και τους προσφέρω και τους βάλω μέσα στο σπίτι μου και την καρδιά μου και νιώθω ότι αυτοί οι άνθρωποι, προσωπικά, δεν μου φέρονται όπως έχω φερθεί εγώ ή όπως μου αρμόζει, αυτοί οι άνθρωποι βγαίνουν εκτός. Δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξανασυνεργαστώ. Δεν μπλέκω τα επαγγελματικά με τα προσωπικά. Δεν έχω εμμονές».

Δείτε το βίντεο από το gossip-tv.gr: