Δανάη Παππά: Αποκαλύπτει πως την ανακάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου

|
THESTIVAL TEAM

Η Δανάη Παππά πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha, «Τατουάζ», παρά το γεγονός ότι αυτή είναι η πρώτη της δουλειά ως ηθοποιός.

«Ο Ανδρέας Γεωργίου έψαχνε ένα πρόσωπο και παρατηρώντας μια μέρα το Instagram μιας Casting director, έπεσε πάνω σε μένα. Είδε ότι ήμουν χορεύτρια και του άρεσε. Αρχικά μου έστειλε μήνυμα στα social. Προσπάθησα να ανακαλύψω αν το προφίλ του ήταν αληθινό και δεν επρόκειτο για κάποιον που κάνει πλάκα. Όταν μου τηλεφώνησε, ένιωσα αμηχανία- ευτυχώς που από τις επιτυχίες του γνώριζα το όνομά του. Προσπάθησα να μάθω περισσότερα για εκείνον και όταν άκουσα τα καλύτερα, ανταποκρίθηκα και η συνεργασία έκλεισε. Είμαι τυχερή που ένας τόσο ταλαντούχος άνθρωπος βρέθηκε στο διάβα μου», εξήγησε στο Πρώτο Θέμα.

Η Δανάη Παπά μίλησε και για τον τραυματισμό της που είχε από τις πολύωρες πρόβες σε σχολή της Νέας Υόρκης. «Για κάποιους η ρήξη μηνίσκου φαίνεται παιχνιδάκι, εμένα όμως μου στοίχισε ένα δίμηνο με πατερίτσες. Θυμάμαι, ακόμη τα φώτα του χειρουργείου αλλά και την υπόδειξη του γιατρού ότι πρέπει αρχικά να μείνω στο κρεβάτι και μετά να περπατώ για πέντε μήνες με πατερίτσες. Ήμουν σαν λιοντάρι στο κλουβί. Η ακινησία για έναν χορευτή είναι σαν θάνατος, σαν να του κόβεις το οξυγόνο. Αν δεν είχα την συμπαράσταση των δικών μου ανθρώπων , δεν ξέρω πως θα τα είχα καταφέρει».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.