Άννα Βίσση: Η ευχή για τον εγγονό της Νίκο και η γενέθλια τούρτα του (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Νίκος Πανουργιάς, γιος της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά. Ο Νινίκος τους, όπως τον αποκαλούν, έγινε σήμερα τεσσάρων ετών. Το πάρτι του μικρού έγινε στην Αμερική προχθές, με τα 46 παιδάκια να πηγαίνουν ντυμένα σαν ροκ σταρς!

Η Σοφία μάλιστα δεν υπολόγισε σωστά το φαγητό και τις goody bags κι έγραψε ένα απολογητικό μήνυμα στο instagram ανεβάζοντας την παρακάτω εικόνα.

«Σήμερα, γιορτάσαμε (2 μέρες νωρίτερα) τα γενέθλια του Νίκου, που έγινε τεσσάρων. Είμαστε τόσο ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που τόσοι φίλοι μας – 46 παιδιά για την ακρίβεια – ήρθαν στο πάρτι σαν ροκ σταρς. Και οι γονείς (ξέρετε εσείς), σας ζητούμε συγγνώμη που δεν είχαμε αρκετό φαγητό και δώρα, δεν είμαι καθόλου καλή σε αυτά, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι σας λατρεύω και σας αγαπάω όλους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Σήμερα, του ευχήθηκε δημόσια η γιαγιά του, Άννα Βίσση, ποστάροντας τη στιγμή που σβήνει τα κεράκια του και δείχνοντάς μας την τούρτα του.

Η Άννα Βίσση αν και μένει μακριά τους, φροντίζει να περνά πολλές στιγμές με τα δυο εγγόνια της και την κόρη της.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Instagram η Σοφία και η Άννα:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.