Στη στάση του κόσμου απέναντί της μετά την συμμετοχή της στο Survivor αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο thema people πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι επιβίωσης.

«Ειδικά μετά το Survivor έρχομαι σε επαφή με κόσμο που με γνώρισε καλύτερα μέσα από το παιχνίδι και με στήριξε. Είναι πιο έντονη φέτος η επικοινωνία με το κοινό. Η αλήθεια και η ομορφιά είναι ότι με φωνάζουν με το μικρό όνομά μου και είναι σαν να με γνωρίζουν, σαν να είμαι φίλη τους.

Μου αρέσει η οικειότητα. Αυτό άλλωστε προσπαθώ να χτίσω εδώ και χρόνια στα live μου. Μόνο αγάπη παίρνω από τον κόσμο. Δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Προσωπικά, δεν μου ήταν άγνωστο. Έχω συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες και έχω τραγουδήσει σε στάδια μπροστά σε 10.000 θεατές.

Σίγουρα δεν περίμενα την ένταση και τον όγκο του κόσμου μετά το παιχνίδι. Όσο ήμουν μέσα, δεν το είχα σκεφτεί. Ήταν ένα ευχάριστο σοκ. Όλο αυτό μου θυμίζει με έναν τρόπο την αγάπη και το πάθος που είχε ο κόσμος για τον Παντελή Παντελίδη.

Θυμάμαι ότι στην περιοδεία του υπήρχε φανατισμός, ένα κλίμα σαν να ήμασταν σε γήπεδο. Ένταση. Τότε ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Κάπως έτσι ένιωσα στον ημιτελικό και στον τελικό του Survivor», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.