Σόφη Πασχάλη: Η απάντησή της στις φήμες επανασύνδεσης με τον πρώην της

|
THESTIVAL TEAM

Η Σόφη Πασχάλη απαντάει στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι ξανά ζευγάρι με τον πρώην σύντροφό της, τον επιχειρηματία Τζίμη Τσενεμπή.

Μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες της Σόφης Πασχάλη είναι να ερωτευτεί έναν άντρα που θα την εμπνεύσει να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Σε αυτή τη συνειδητοποίηση την οδήγησε η πολύμηνη παραμονή της στο «Survivor», όπου ένιωσε για τα καλά πώς είναι να μην έχεις έναν δικό σου άνθρωπο κοντά σου. «Πριν το “Survivor” ήμουν αρνητική στο να δημιουργήσω οικογένεια. Ένιωσα όμως, τη μοναξιά πολύ έντονα εκεί μέσα. Γιατί μπορεί να γνωρίστηκα με πολλούς, αλλά είναι αλλιώς να έχεις δίπλα σου τον άνθρωπό σου», εξομολογείται η γυμνάστρια στη Real. Πρόσφατα, στον γάμο των φίλων της Βασίλη Λιάτσου και Ελένης Καρποντίνη, η Σόφη συναντήθηκε με τον πρώην σύντροφό της, επιχειρηματία Τζίμη Τσενεμπή, με τον οποίο κάθισε μαζί, προκαλώντας αρκετές απορίες για το αν έχει υπάρξει ή όχι επανασύνδεση.

«Όλες οι σχέσεις της ζωής μου ήταν πολύ όμορφες. Με τον Τζίμη δεν είμαστε ξανά μαζί, απλώς συνεχίζουμε να διατηρούμε άψογες σχέσεις. Το ότι χωρίσαμε δεν σημαίνει ότι δεν γνωριζόμαστε πια», ξεκαθαρίζει η ίδια.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.