Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε συνέντευξή του αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι είναι αυτό που τον ώθησε να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

 «Η αγάπη με ώθησε! Είναι μια δημοσιογράφος, κινείται στον τομέα της ενημέρωσης, τα βρήκαμε, ταιριάξαμε και προχωρούμε την κοινή μας πορεία. Ετσι απλά!» τόνισε στο Weekend.

-Είχες προγραμματίσει να κάνεις την πρόταση γάμου στη Βενετία;

«Τα είχα σχεδιάσει όλα! Εγώ είχα σχεδιάσει το ταξίδι στη Βενετία! Τόσα χρόνια ηθοποιός, να μην κάνουμε μια σκηνοθετική επιμέλεια ακόμα; Για τον γάμο μου, πρόκειται. Λίγο-πολύ η Αλεξάνδρα κάτι είχε καταλάβει. Νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις καταλαβαίνει και το ταίρι σου πού το πας. Στη Βενετία πήγαμε, όχι στη Χονολουλοΰ (σ.σ.: γέλια)! Γενικά οι γυναίκες καταλαβαίνουν. Εμείς οι άνδρες είμαστε εύκολοι στο να μας καταλάβουν οι γυναίκες. Αυτές έχουν το πέπλο μυστηρίου, όχι εμείς. Ως χαρακτήρας είμαι ένας τύπος που δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Προτιμώ ό,τι θέλω να πω να τα καταθέσω στον άλλο προσωπικά. Λόγω και του επαγγέλματος μου αλλά και της Αλεξάνδρας που είναι δημοσιογράφος, όλες οι λεπτομέρειες του γάμου θα . γίνουν γνωστές, αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να πω κάτι.»

-Φαντάζεσαι τον εαυτό σου μπαμπά;

«Αυτός είναι και ο στόχος του γάμου, η δημιουργία οικογένειας. Η τελετή δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μεγάλο πάρτι, θέλω πολύ να γίνω πατέρας. Μακάρι να με ευλογήσει ο θεός. Είμαι πιο ώριμος, έχω βρει τον άνθρωπο μου και προχωράμε. Είναι μακρύ το ταξίδι και προ-χωράμε με πολλή αγάπη στις αποσκευές μας.»