Η Αντιγόνη Ψυχράμη σε πρόσφατη κοινή συνέντευξη με τον άνδρα της ζωής της, Δημήτρη Μακαλιά, αποκάλυψε στο περιοδικό People πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα στην εγκυμοσύνη της.

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του ζευγαριού.

Μου λέγατε πως τρέχετε για τη μετακόμιση. Έπεσαν όλα μαζί…

Δημήτρης: Το σπίτι όπου μένουμε πέντε χρόνια μαζί είναι πάρα πολύ μικρό. Δεν χωρούσαμε οι ίδιοι, πόσο μάλλον τώρα. Λίγο πριν έρθουν τα βαριά, φεύγουμε τώρα που είμαστε πιο χαλαροί.

Έχετε βρει το ιδανικό μπλε για το δωματίο του μπέμπη;

Αντιγόνη: Ναι, εγώ ψάχνω την κατάλληλη απόχρωση και την έχω βρει.

Δημήτρης: Μας αρέσουν τα παστέλ χρώματα. Δεν πάμε στο τυπικό μπλε.

Αντιγόνη: Γενικά μας αρέσει το χρώμα. Υπάρχει κόκκινο, πράσινο στο σπίτι…

Δημήτρης: Και θα συνεχίσει αυτή η παιδική χαρά και στο καινούριο. (γέλια)

Είσαι αγχωμένος, Δημήτρη;

Δημήτρης: Όχι. Το περιμένω με λαχτάρα, όχι με άγχος. Το μόνο που μπορεί να με φοβίζει είναι η κούραση. Αλλά είμαστε μαθημένοι και οι δύο να δουλεύουμε πολύ και να κουραζόμαστε. Θεωρώ πως δεν θα φτάσουμε στα όριά μας. Νιώθω, άλλωστε, πως η χαρά του ερχομού του μικρού θα τα επισκιάσει όλα. Όλοι μας λένε πως θα είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι.

Αντιγόνη, πώς νιώθεις αυτό το διάστημα;

Αντιγόνη: Είμαι καλά. Φουσκώνω. Κι ενώ μεγαλώνει το μωράκι μέσα μου δεν έχω συνειδητοποιήσει 100% αυτό που έρχεται. Ευτυχώς, η εγκυμοσύνη μου είναι εύκολη, ήπια. Δούλευα μέχρι τεσσάρων μηνών. Ούτε λιγούρες έχω ούτε φαγητά μού μυρίζουν. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι πως τρώω πιο τακτικά, ανά τρεις ώρες. Κλείνω τώρα τον έβδομο μήνα και έχω πάρει έντεκα κιλά.

Δημήτρη, πόσα κιλά πήρες;

Περιέργως, έχω χάσει. Λένε πως βάζεις γιατί ακολουθείς τη διαδικασία της εγκύου. Βέβαια, είχα ξεφύγει πιο πριν και δεν με παίρνει να πάω παραπάνω. Τώρα με την εγκυμοσύνη νομίζω πως η Αντιγόνη έχει μειώσει τις ποσότητες.