Για τα μελλοντικά του βήματα στην τηλεόραση αλλά και τις προτάσεις που έχει, μίλησε στο “7 ΜΕΡΕΣ tv” και την Εύη Βαλή ο νικητής του YFSF, Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Βγαίνοντας από το YFSF νιώθεις πιο πλούσιος σε κάτι;

Νομίζω ότι νιώθω πιο πολύ πλούσιος όσον αφορά στις γνώσεις μου. Μπόρεσα να καταλάβω πώς είναι οι χροιές κάποιων ανθρώπων, πώς τις χρησιμοποιούν στο τραγούδι, με τι στοιχεία εμπλουτίζουν ένα κομμάτι και πώς αυτό γίνεται επιτυχία ως ένα βαθμό. Το YFSF με βοήθησε πάρα πολύ και στο υποκριτικό κομμάτι, όπως το να υποδυθώ μια γυναίκα και πράγματα τα οποία ήταν πολύ κόντρα και διαφορετικά από εμένα. Με βοήθησε και στο μιούζικαλ, δείχνοντας στον κόσμο που ασχολείται με αυτό ότι ενδέχεται και να μπορώ τελικά να τραγουδήσω και να κάνω ένα act σαν performer. Επιπλέον, το σόου με βοήθησε πάρα πολύ να καταλάβω ότι ο κόσμος πραγματικά με υποστηρίζει πολύ και πιστεύει σε μένα. Θεωρεί ότι μπορώ να κάνω πράγματα και αυτό μου δίνει δύναμη.

Αυτή την εποχή είσαι σε πρόβες;

Ναι, για το “Άστρα να πάνε”, το οποίο σκηνοθετεί ο Νίκος Μαγδαληνός, σε κείμενα του Βασίλη Ρίσβα. Οι πρόβες συνεχίζονται και το έργο θα ανέβει στις αρχές Οκτωβρίου στο θέατρο Επίκεντρο στην Πάτρα.

Σε επίπεδο τηλεόρασης;

Είχα κάνει έναν πιλότο για ένα σίριαλ που ήταν να γίνει αλλά τελικά ακυρώθηκε. Τώρα έχω προτάσεις για τρία σίριαλ, τα οποία συζητάω. Είναι σε τρία διαφορετικά κανάλια, αλλά εγώ θέλω να συνεχίσω με τον ΑΝΤ1. Το θέλω, γιατί όταν έχω μια καλή συνεργασία με κάποιον δεν τη χαλάω έτσι απλά για να πάω κάπου αλλού.