Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ανέφερε στους κερδισμένους της χρονιάς τον Σάκη Τανιμανίδη, επισημαίνοντας ωστόσο και την άλλη πλευρά της παρουσίασης ενός τέτοιου μεγάλου πρότζεκτ όπως το Survivor…

«Θα εθελοτυφλούσαμε αν λέγαμε ότι δεν ήταν η χρονιά του Σάκη Τανιμανίδη. Ήταν πανέξυπνος. Επέλεξε να λειτουργήσει όπως έπρεπε σε ένα πρότζεκτ. Τι θέλω να πω… Είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ το Survivor. Φάνηκε αυτό εκ των πραγμάτων. Και επέλεξε να μην βγει πάνω από το πρότζεκτ. Κάτι ας πούμε που θα έκανα εγώ. Είμαστε διαφορετικοί παρουσιαστές. Εγώ θα έβαζα τον εαυτό μου μέσα στο πρότζεκτ και θα το πλάσαρα μέσω εμού. Θα το έκανα δικό μου. Ο Σάκης Τανιμανίδης πολύ έξυπνα, δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή αν έτσι είναι χαρακτήρας του, επέλεξε να υπηρετήσει, να διεκπεραιώσει αυτό που ήταν να κάνει.

Θα σου πω μια ιστορία που δεν την ξέρει κανείς και δεν ξέρω αν θα τσαντιστεί. Ελπίζω να τσαντιστεί, δεν είναι κακό. Είναι κάτι που έγινε στον ΑΝΤ1. Κάποια στιγμή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνοντας τα γυρίσματα του «The 2night show» του έκαναν πλάκα οι συνεργάτες του και του έβαλαν απέναντι το Survivor. Και σταματάει ο Γρηγόρης, λέει συγγνώμη στον καλεσμένο και άρχισε να περιγράφει τα αγωνίσματα με mute, δεν ακουγόταν η φωνή του Σάκη. Και όλοι «γονάτισαν». Μου είπαν τα παιδιά, τον πάμε δεν τον πάμε, δεν μπορούσε κανένας να μην παραδεχτεί ότι ο άνθρωπος το είχε. Έκανε πλάκα, δολοπλοκίες, περιέγραφε το αγώνισμα ταυτόχρονα. Και λίγο σαν να ένιωσαν ότι «Έλα ρε Γρηγόρη, μας έλειψες». Θέλω να πω ότι υπάρχει και αυτό. Υπάρχει και αυτή η παρουσίαση.

Νικητής ο Σάκης, αλλά νικητής και ο Γρηγόρης που δεν το έβαλε κάτω, που εξέλιξε το προϊόν» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: