Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, έγινε το μήλο της Έριδος για δύο γυναίκες. Η Βασιλική Αγιαννοπούλου και η Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν διεκδικούσαν η κάθε μία για τον εαυτό τη θέση της επίσημης αγαπημένης. 

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, «αδειάζει» ολοκληρωτικά τον παίκτη των Μαχητών. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως έχει κάποια… κενά στις ιστορίες του…

«Για εκείνον θεωρητικά ήμασταν χώρια όταν έφυγε. Αυτό που έδωσε σε μένα να καταλάβω είναι ότι ήμασταν μαζί. Έφυγε και θεώρησα ότι δεν έχουμε τελειώσει. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος κυκλοθυμικός. Περνούσε λίγο δύσκολα τον τελευταίο καιρό πριν φύγει από το παιχνίδι. Μάλιστα, όταν τον ρώτησα «θέλεις να γυρίσεις και να με βρεις με άλλον;», η ατάκα του ήταν «αν μπορείς πήγαινε».

Κανένα συμβόλαιο δεν είχαμε κάνει ότι θα είμαστε για πάντα μαζί. Εμένα δεν με πείραξε ότι τελειώσαμε με τον Κωνσταντίνο, καθόλου. Πίστεψέ με, έναν άνθρωπο που διαχειρίζεται τη ζωή του έτσι, που λέει ψέμματα, που δεν έχει την εντιμότητα να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, δεν τον θέλω ούτε εγώ στη ζωή μου όσο και να τον αγαπώ.