Την δυσαρέσκειά του με τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για τον ίδιο, εξέφρασε ο πρώην παίκτης του Survivor, Στέλιος Χανταμπάκης.

Κουβεντιάζοντας για τη νέα εκπομπή που αναλαμβάνει στον ΣΚΑΪ ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, η Κατερίνα ανέφερε: «Μου κάνει εντύπωση που πέρασαν τόσοι παίκτες από το Survivor πολύ συμπαθητικοί και παρουσιάζει εκπομπή αυτή τη στιγμή ο Χανταμπάκης που αντικειμενικά ήταν ο πιο αντιπαθής»!

«Ο Στέλιος είναι πολύ στεναχωρημένος μαζί σου. Λέει ότι του την πέφτεις συνέχεια από την τηλεόραση, ότι τον κράζεις…», της επισήμανε ο Μαρίνος Βυθούλκας και τότε η Κατερίνα Καινούργιου πήρε φωτιά:

«Ναι, μου έστειλε και ο Μανίκας. Εγώ τον Στέλιο πραγματικά τον ξέρω από 18 χρονών, έχουμε κάνει και διακοπές παρέα. Συνέχεια έλεγα πόσο καλό παιδί είναι, πόσο δουλευταράς είναι, πόσο τα έχει καταφέρει όλα μόνος του, απλά δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα που είδα μέσα στο παιχνίδι. Για τον ρόλο του στο παιχνίδι έχω άποψη αλλά σαν προσωπικότητά έχω πει τα καλύτερα. Μάλλον του τα έχουν μεταφέρει λάθος. Θα πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα να πάρω τον Στέλιο Χανταμπάκη για να μη στεναχωριέται».

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: