Στην Σκιάθο επέστρεψε ο μεγάλος νικητής του κρατώντας το κύπελλο του και οι ντόπιοι τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές. Η απήχηση που γνώρισε μέσα από το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» είναι τόσο μεγάλη, που οι θαυμαστές του Γιώρου Αγγελόπουλου, καταγράφουν κάθε του κίνηση και ποστάρουν τα στιγμιότυπα στα social media.

Αν και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα φειδωλός ως προς τις αναρτήσεις του, οι φαν του, τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα, σαν άλλοι παπαράτσι.

Στη νέα φωτογραφία που αναρτήθηκε στη σελίδα στο Instagram «Γιώργος Αγγελόπουλος φαν», ο Ντάνος φαίνεται να ποζάρει έξω από τον φούρνο του θείου του. Είναι γνωστό ότι ο Αγγελόπουλος έχει μεγάλη αδυναμία στον θείο του, που έχει επίσης στο νησί το παρατσούκλι Ντάνος. Από εκείνον το πήρε και ο Αγγελόπουλος. Ο φούρνος πια φημίζεται, για τα διάσημα «ντανοπιτάκια». Είναι τα πιτάκια που έφτιαχνε ο Αγγελόπουλος για τους συμπαίκτες του, με τις λιγοστές προμήθειες που τους έδινε η παραγωγή. Μάλιστα, κατά την επίσκεψη του στον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης Ρουβάς είχε ενθουσιαστεί με τα πιτάκια του Ντάνου και του είχε ζητήσει τη συνταγή.

Δείτε την φωτογραφία: