Η Ελένη Φουρέιρα αποτελεί μία από τις πιο σέξι και εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια είναι ένα απλό κορίτσι, μια γυναίκα της διπλανής πόρτας, όπως αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Tv kous kous. Η ίδια μιλάει για τα media και αποκαλύπτει ότι αγοράζει οικονομικά ρούχα!

Υπάρχουν σχόλια που την πλήγωσαν; “Ναι, υπήρχαν. Αυτή την στιγμή δεν με απασχολούν ιδιαίτερα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο που μπορεί πραγματικά να με πληγώσει και αυτό προσπαθώ να περάσω και στα παιδιά, πως οτιδήποτε και να ακούσουν πρέπει να το πάρουν ως θετικό και να μην τα πληγώσει αλλά να τα κάνει να δουλέψουν περισσότερο.”

Έχει “χτυπηθεί” από τα media ή λατρευτεί; “Και τα δύο! Θεωρώ ότι είμαι από τους καλλιτέχνες που έχουν βιώσει και το ένα και το άλλο. Αλλά δεν το θεωρώ κακό. Πιστεύω ότι, όταν είσαι καλλιτέχνης και εκτίθεσαι στο κοινό, δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Στους μισούς θα αρέσεις και στους άλλους όχι και αυτό είναι απόλυτα αποδεκτό”.

“Το αν σου αρέσει ένα ρούχο δεν έχει σχέση με το αν είναι από ένα κατάστημα που κάνει 10 ευρώ ή 100 ευρώ. Αν σου ταιριάζει ένα ρούχο και σε κάνει να νιώθεις καλά, έχει την ίδια αξία με ένα πολύ ακριβό ρούχο. Εγώ απλά κοιτάζω τι μου αρέσει, τι με κάνει να νιώθω όμορφα εκείνη την στιγμή και αυτό φοράω. Δεν έχω πει ποτέ “αυτό δεν είναι από ακριβό σχεδιαστή, δεν θα το βάλω”. Το αντίθετο! Έχω βάλει σε πολύ σημαντικές εμφανίσεις μου ρούχα από μεγάλες αλυσίδες ρουχισμού που έχουν κάνει και εντύπωση”.

“Πάντα ήμουν κορίτσι της διπλανής πόρτας και νομίζω πάντα θα είμαι. Είμαι όπως όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο αυτό, όπως όλοι οι γύρω μου, προσπαθώ να δουλέψω και να επιβιώσω. Το διαφορετικό με την δουλειά μου είναι ότι εγώ ανεβαίνω στη σκηνή ή εμφανίζομαι στην τηλεόραση και αυτό έχει μια διαφορετική τελική εικόνα από μιας κοπέλας που εργάζεται σε γραφείο για παράδειγμα. Αυτό δεν αλλάζει την καθημερινότητά μου. Στην ζωή μου είμαι ένας άνθρωπος όπως είμαστε όλοι”.