Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν η Κατερίνα Στανίση και μίλησε για τις φωνές που συναντά, συγκρίνοντάς τες με αυτές των γνωστών Ελλήνων τραγουδιστών είπε χαρακτηριστικά: «Συναντώ κάτι φωνές! Πολύ καλές φωνές! Δεν πιάνουνε μπάζα σου λέω όλοι αυτοί που βγαίνουνε, τίποτα, μέτριες, κάτω του μετρίου!», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, αναφερόμενη στην κριτική της Ελένης Βιτάλη για τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα είπε: «Η Βιτάλη είναι μεγάλη τραγουδίστρια, έχει μεγάλη πείρα και γνώσεις γύρω από τη μουσική, δεν θα την παρεξηγήσουμε! Έχει μεγάλες γνώσεις γύρω από τη μουσική»

«Ναι, αλλά είπε ότι ο Ρέμος είναι κακός τραγουδιστής», τόνισε η Ναταλία Γερμανού. «Αυτά είναι γούστα! Έχουμε διαφορετικά ακούσματα εμείς! Έτσι; Ο καθένας έχει τη γνώμη του! Μου αρέσει ο Ρέμος, όχι σε όλα τα τραγούδια, για όνομα του Θεού! Υπάρχουν κι άλλοι τραγουδιστές!», τόνισε η Κατερίνα Στανίση.

Όσο για την Πάολα, τόνισε: «Η Πάολα μου αρέσει, αλλά δε συμφωνώ με αυτό που βγήκαν και είπαν άνθρωποι της μουσικής και της Τέχνης ότι είναι φαινόμενο. Για ποια φαινόμενα μιλάμε; Να τα αφήσουμε στην άκρη...Φαινόμενα ήταν οι παλιοί οι συνθέτες που δεν πατούσαν πουθενά. Εμείς ξέρουμε πού να πατήσουμε! Φαινόμενο; Μεγάλη κουβέντα! Βαρύγδουπες κουβέντες είναι αυτές».