Σε... εφιάλτη εξελίσσεται το φλερτ που φέρεται να είχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Kύπρια γυμνάστρια, Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor». Είναι η γυναίκα που του έστειλε ένα βίντεο, όταν οι «Μαχητές» είχαν κερδίσει ένα έπαθλο επικοινωνίας.

Φορώντας ένα τοπ με ιδιαίτερα ανοιχτό μπούστο, η Μαρί Ρόουζ είχε πει στον Κωνσταντίνο, μέσω του βίντεο: «Δεν έχω πάρα πολύ χρόνο, αλλά θα σου πω τα πιο σημαντικά που είμαι σίγουρη θες να ακούσεις κι εσύ. Έχεις γίνει ένας τρομερός μαχητής, ένας αληθινός survivor, έχεις κάνει τρομερή εξέλιξη στο παιχνίδι κι αυτό φαίνεται μέσα από την ομαδικότητα, μέσα από το χαρακτήρα σου. Θέλω να συνεχίσεις έτσι, δυναμικά. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου γιατί πιστεύω σε εσένα πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι σε πεθύμησα πολύ. Σε σκέφτομαι συνέχεια και να ξέρεις σε περιμένω μέχρι τον τελικό. Συνέχισε έτσι κι όλα τα πάνε καλά».

Παρακάτω θα δείτε τα μηνύματα που φαίνεται να αντάλλαξαν οι δυο τους, με την Μαρί Ρόουζ να δίνει... στεγνά τον πρώην παίκτη του Survivor, χωρίς ωστόσο αυτό να αποδεικνύει κάτι για σχέση πριν το παιχνίδι, ή οτιδήποτε άλλο.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το youweekly.gr: