Ξεσπάει η Βασιλική Αγιαννοπούλου, η γυναίκα η οποία υποστηρίζει πως διατηρούσε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο τα τελευταία δύο χρόνια. Λέει όλα αυτά που επί πέντε μήνες την παρακαλούσαν όλοι να πει και δεν το έκανε σεβόμενη τον σύντροφό της και την συμμετοχή του στο παιχνίδι. Ωστόσο, η σημερινή δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ότι είναι ελεύθερος και πως οι δύο κοπέλες εκμεταλλεύτηκαν τη δική του αναγνωρισιμότητα για να γίνουν κι εκείνες γνωστές έριξε λάδι στην φωτιά.

Η Βασιλική Αγιανοπούλου λέει χαρακτηριστικά: «Είναι απίστευτο αυτό που είδα και άκουσα. Μέχρι την τελευταία ημέρα πριν φύγει ήταν στο σπίτι μου. Μάλιστα ήρθε για να μου φέρει το αυτοκίνητό μου που του είχα παραχωρήσει επί δύο μήνες καθώς είχε πουλήσει το δικό του. Η αλήθεια είναι πως με την απόφαση του να πάει στο παιχνίδι είχαμε έρθει σε ρήξη αλλά δεν είχαμε χωρίσει. Μάλιστα, το τελευταίο βράδυ πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο το πέρασε μαζί μου. Και όταν λέω το πέρασε μαζί μου εννοώ ως ζευγάρι. Δεν κατάλαβα τώρα τι άλλαξε; Και πώς είναι δυνατόν ένας υποτίθεται άντρας να λέει στον αέρα ότι είναι ελεύθερος χωρίς πρώτα να το πει σε εμένα ότι δεν είμαστε μαζί;» είναι τα πρώτα λόγια της Βασιλικής.

Η γυναίκα συνεχίζει μιλώντας στο nassosblog του Gossiptv: «Και καλά λέει ότι λέει. Αλλά να με ταυτίσει με μια Κύπρια που δήλωνε τόσο καιρό πως είναι σύντροφός του, επειδή κάποια στιγμή αντάλλαξαν δυο like στο Facebook; Ε αυτό πάει πολύ. Λοιπόν για να τα λέμε όπως είναι τα δεδομένα. Τα τελευταία δυο χρόνια ήμουν με τον Βασάλο. Κοιμόμουν σπίτι του. Γνώρισα τους γονείς του. Κάναμε διακοπές μαζί. Γιορτές μαζί. Μάλιστα ο πατέρας του ήταν και προπονητής μου. Ένα θα πω μόνο. Ντροπή του. Να προσέχει όμως γιατί το καλάμι κάποια στιγμή σπάει».