Για το ποιον θα ήθελε να δει νικητή του Survivor, τον Ντάνο, αλλά και για τη συμμετοχή του σε ριάλιτι της... Ταϊλάνδης, μίλησε ο Λάμπρος Χούτος στο Πρωινό του Ant1.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε αρχικά στη συμμετοχή του σε γνωστό reality της Ταϊλάνδης στο οποίο αναδείχθηκε πρώτος: ”Ήταν τιμή για εμένα να με καλέσουν να πάρω μέρος σε ένα τουρνουά που παίζαμε με πρωταθλητές. Τελικά νίκησα και πήρα την ζώνη”.

Δήλωσε ότι δεν φοβάται τις ερωτήσεις καθώς όταν είσαι αληθινός δεν έχεις πρόβλημα να απαντήσεις σε αυτές. Για τον λόγο αυτό αποκάλυψε πως:”Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σάρα Εσκενάζυ έπρεπε να πάνε στον τελικό” ενώ από τους παίκτες που έχουν μείνει εξομολογείται πως θέλει να δει νικητή τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τα όσα έχει πει γι αυτόν κατά καιρούς υποστήριξε: ”Δεν έχω όρεξη να κάνω καμία σταυροφορία εναντίον του Ντάνου” (σ.σ. αυτό είχε ισχυριστεί η Ναταλία Γερμανού το Σαββατοκύριακο), ενώ συνέχισε: ”Εάν έχει ανάγκη κάποιος να κάνει τον σταυρό του ας τον κάνει, στην ζωή του όμως μετά πρέπει να πράττει ανάλογα”.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο του faysbook gr: