Τις πρώτες της δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους έκανε η πρώην παίκτρια του Survivor Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η αθλητικογράφος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ωστόσο δεν έκρυψε την δυσφορία της για τις πολλές ερωτήσεις για τον Ντάνο ενώ επισήμανε πως δεν την ενδιαφέρει αν είναι δημοφιλής ή όχι στο τηλεοπτικό κοινό.

Η σχέση της με τον Ντάνο

Στην αρχή, όταν πεινάς, όταν βρέχεσαι, όταν δεν έχεις να φας τίποτα, λίγο τα νεύρα είναι… Όταν πρέπει να συμβιώσεις αναγκαστικά με 12 διαφορετικές προσωπικότητες και όταν ο ένας δεν ξέρει τον άλλον, μια κουβέντα παραπάνω θα παρεξηγηθεί. Με τον Ντάνο έχει τελειώσει η υπόθεση, δεν ξέρω για ποιο λόγο το ξανασυζητάμε. Ο Γιώργος είναι ένα πολύ καλό παιδί με το οποίο μπορεί να είχαμε στην αρχή τις εντάσεις μας -όχι μόνο με εμένα αλλά και με άλλα παιδιά- δόξα τω Θεώ έκατσα, μίλησα μαζί του και τώρα στο τέλος που μείναμε οι δυο μας συνεργαστήκαμε άψογα.

Θα χαρώ πολύ να δω όλα τα παιδιά, δεν υπάρχει άτομο που δεν θέλω να δω. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.

Υπήρξε φλερτ της Ευρυδίκης με Βασάλο και Αγγελόπουλο;

Έχει ακουστεί ότι είχα φλερτ με τον Βασάλο, με τον Ντάνο, δεν ισχύει τίποτα. Το μόνο πράγμα που δεν σκέφτεσαι μέσα στο παιχνίδι είναι το ερωτικό κομμάτι.

Ο μισθός της και η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ

Θες να μου πεις τον μισθό μου; Για πες μου, να μάθω κι εγώ. Όλα αυτά είναι αστεία. Δεν είχε λήξει το συμβόλαιο της συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΪ πριν μπω στο παιχνίδι. Το επόμενο βήμα μου ακόμα δεν τον ξέρω.

Τι έκανε όταν βγήκε από το Survivor;

Όταν βγήκα από το παιχνίδι ήπια έναν ελληνικό καφέ που μου είχε λείψει. Δεν έφαγα πολύ, δεν είχα όρεξη.

Το πρόβλημα υγείας

Αυτό το φούσκωμα ήταν οι ορμόνες. Αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα καιρό και έτρεχα στους γιατρούς. Με το στομάχι μου και το συκώτι μου υπάρχει ένα θέμα υγείας. Παρ’ όλα αυτά είμαι καλά, έχω ξεφουσκώσει.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: