Ενάμιση χρόνο μετά δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, οι εξελίξεις συνεχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μοιραίο δυστύχημα.

Η έρευνα του δυστυχήματος της 18η Φεβρουαρίου 2016, βρίσκεται στα χέρια της πταισματοδίκης Αθηνών, ώστε να ερευνηθεί ποιος τελικά ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ, που ανετράπη στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto, υπάρχει μια νέα εξέλιξη στην υπόθεση, καθώς ο εισαγγελέας πρόκειται να ορίσει νέο ιατροδικαστή, καθώς τα στοιχεία που έχει στα χέρια του είναι αντικρουόμενα. Από τη μια μεριά η έκθεση πραγματογνωμοσύνης της Πυροσβεστικής οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν πίσω από το τιμόνι και από την άλλη, η οικογένεια του Παντελή συνεχίζει να το αμφισβητεί. Όπως γράφει το δημοσίευμα, ο εισαγγελέας αποφάσισε να ορίσει ιατροδικαστή, ο ο οποίος ανατρέχοντας σε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στον φάκελο της δικογραφίας θα εξετάσει εάν τα τραύματα των επιβατών είναι “συμβατά” με την θέση που φέρονται να βρίσκονται στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Η γνωμάτευση του ιατροδικαστή και η επεξεργασία της από την πταισματοδίκη είναι καθοριστική για την εξέλιξη της δικογραφίας, καθώς όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι αυτή μπορεί να οδηγήσει την υπόθεση στο αρχείο ή σε περαιτέρω δικαστική έρευνα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η έρευνα της πταισματοδίκη βρίσκεται στο τελικό στάδιο.