Τις περιοδείες της φέρεται ότι αποφάσισε να σταματήσει η δημοφιλής τραγουδίστρια, Adele. εξηγώντας τους λόγους σε ένα ιδιόχειρο σημείωμά της.

Η τραγουδίστρια, τον Μάρτιο στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας είχε πει: «Οι περιοδείες δεν είναι κάτι που μου αρέσουν... το χειροκρότημα με κάνει και αισθάνομαι ευάλωτη. Δεν ξέρω εάν θα κάνω ξανά περιοδεία. Ο μόνος λόγος που το κάνω είστε εσείς. Δεν είμαι σίγουρη αν οι περιοδείες είναι στο πρόγραμμά μου».

Ένα μέλος του φαν κλαμπ της ανέβασε στο Instagram ένα χειρόγραφο σημείωμα που φέρεται ότι είναι δικό της και το οποίο αναφέρει: «αυτό ήταν, μετά από 15 μήνες στο δρόμο και 18 μήνες κυκλοφορίας του "25" φτάσαμε στο τέλος. Κάναμε περιοδεία σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική και τέλος πήγα στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η περιοδεία είναι ένα περίεργο πράγμα που δεν μου ταιριάζει ιδιαιτέρως. Είμαι πραγματικά σπιτόγατος και απολαμβάνω τόσο πολύ τα μικρά πράγματα. Επιπλέον, είμαι συγκλονισμένη και έχω μία τρομακτική εμπειρία από τις περιοδείες».