Η μεγάλη μέρα για την οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη έφτασε! Τη Δευτέρα το λαμπερό ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην έπαυλη του κύριου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι θα είναι και οι κουμπάροι!

Εκτός από την οικογένεια της Κάτιας που θα έρθει από τη Θεσσαλονίκη και αυτή του Σάκη που θα έρθει από την Κέρκυρα, καλεσμένοι θα είναι οι πιο στενοί φίλοι και συνεργάτες τους. Άνθρωποι από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό και τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και την τηλεόραση που έχουν έρθει πιο κοντά με τον Σάκη Ρουβά μέσα σε αυτά τα 26 χρόνια πορείας και τον έχουν στηρίξει. Πιστοί συνεργάτες από την δικσογραφική του εταρεία και η ομάδα που έχει δίπλα του σε κάθε του βήμα.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ άλλωστε έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά σε πολλούς τομείς καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη πολλών σημαντικών ανθρώπων. Κάποιους από αυτούς θα τους έχει κοντά του και στη μεγάλη οικογενειακή γιορτή, όπως χαρακτηρίζουν ο Σάκης και η Κάτια το γάμο τους, που θα γίνει σε λίγες μέρες.

Στο πλευρό τους θα είναι και κάποιες από τις πολύ καλές φίλες της Κάτιας που έχουν μοιραστεί τα πρώτα τους χρόνια στο μόντελινγκ αλλά και την μετέπειτα ζωή τους.
Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τους καλεσμένους του και οι συνεργάτες του από το X Factor. Η Ευαγγελία Αραβανή, η Τάμτα, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Μπάμπης Στόκας και ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχον παραλάβει τα προσκλητήριά τους εδώ και αρκετές ημέρες.

πηγή: tlife.gr