Για τον παίκτη του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και τον Γιάννη Σπαλιάρη μίλησε η γνωστή αστρολόγος, Άση Μπίλιου, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Επειδή ξέρεις ότι έχω αυτή την πετριά και ψάχνω, βέβαια δεν έχω ώρες δυστυχώς σε κάποιους, αλλά μπορείς να καταλάβεις. Για παράδειγμα, ο Ντάνος, βλέποντας το ωροσκόπιο του πως έχει τόσους πλανήτες στον Ζυγό, έχει τόσους πλανήτες στον Αιγόκερω... Ποια είναι τα σημαντικά θέματα ενός ανθρώπου που έχει τόσους πλανήτες στον Αιγόκερω και τον Ζυγό; Η αποδοχή. Καταλαβαίνεις ότι αυτό το παιδί θέλει την αποδοχή, θέλει να αρέσει στους άλλους, θέλει να τον επαινούν, για αυτό και κάνει τα πάντα. Είναι σημαντική η εικόνα του ούτως ή άλλως. Δε λέω ότι το κάνει επί τούτου. Του βγαίνει» ανέφερε η Άση Μπήλιου σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ αναφερόμενη στον Γιάννη Σπαλιάρα είπε:

«Ο Γιάννης Σπαλιάρας που έχει Αφροδίτη στον Καρκίνο, έχει μια ευαισθησία. Με έναν Κρόνο επάνω, είναι σαν συνέχεια να προσπαθείς να κερδίσεις ένα ψίχουλο αγάπης, αλλά δε σ’το δίνουν».

Δείτε το zappit.gr: