Σε μια χώρα όπου όλα-η σχεδόν όλα-έχουν καταρρεύσει το τηλεοπτικό φαινόμενο του φετινού «Survivor» καταδεικνύει περίτρανα την παράνοια γύρω από το συγκεκριμένο project. Μπορεί τελικά ο Λάκης Λαζόπουλος να έχει δίκιο όταν λέει ότι ο Έλληνας αντί να πάει στον ψυχολόγο ή στον ψυχίατρο βλέπει «Survivor» για να του περάσουν-προς στιγμή-όλα τα βάρη.

Στο Κιλκίς προ ημερών νέοι, μεγάλοι και παιδιά ποδοπατήθηκαν στα εγκαίνια νέου μαγαζιού καλλυντικών, προκειμένου να βγάλουν μια selfie με την γυμνάστρια Ειρήνη Κολιδά.

Φωνές, σπρωξίματα και μια ουρά ανθρώπων να περιμένει για να φωτογραφηθεί με την γυμνάστρια που απολαμβάνει στο μέγιστο βαθμό τα δέκα λεπτά δημοσιότητας που κέρδισε, φράση του Άντι Ουόρχολ που έγραψε ιστορία.

Κοριτσάκια, αγοράκια και έφηβοι στήθηκαν κανονικά στην ουρά για βρεθούν για λίγα δευτερόλεπτα δίπλα στο θολό είδωλο ενός τηλεοπτικού consept που «ισοπέδωσε» τα πάντα στο πέρασμά του.

Δείγμα και αυτό των καιρών μας, όπου πρωταγωνιστές ενός reality επιστρέφουν και βρίσκουν δουλειές έτοιμες να τους περιμένουν στην Αθήνα και στην περιφέρεια.

Το Κιλκίς ήταν απλά μια στάση για την Κολιδά, μια από τις πολλές που θα κάνει φέτος στην ελληνική περιφέρεια, εξαργυρώνοντας την συμμετοχή της στον τυφώνα «Survivor».

Βλέποντας τις εικόνες αυτές η φράση «μνημόνια μέχρι να κατοικηθεί ο Άρης και να σβήσει ο ήλιος» φαντάζει και είναι απόλυτα εύστοχη.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr: