Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Πρω1νό. Η ομάδα παρακολούθησε τον πρώην παίκτη του Survivor και σχολίασε τις δηλώσεις του.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης δήλωσε σχετικά με την εκπομπή που αναλαμβάνει και τον ρόλο της παραγωγής σε αυτό: «Δεν απείλησα καμία παραγωγή για να πάρω εκπομπή, ποτέ δεν έγινε, σε καμία περίπτωση δε θα έκανα κάτι τέτοιο, είμαι υπεύθυνος των πράξεων μου...»!

Για τις σχέσεις του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου εξομολογήθηκε πως έχει ζητήσει συγγνώμη από τον αδερφό της ενώ πρόσφατα μίλησε και με την ίδια η οποία του φάνηκε ακόμα ενοχλημένη.

Ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε και μια απάντηση που δεν την περιμέναμε... Συγκεκριμένα στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με το ποιον παίκτη θέλει να κερδίσει το survivor, ο Στέλιος Χανταμπάκης απάντησε: «Ανθρώπινα ο μόνος που μου είχε μεταφέρει ότι είχε θέμα οικονομικό και ότι θα ήθελε ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ήταν το μόνο που είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Άρα θα ήθελα να τα πάρει κάποιος που να τα έχει ανάγκη».